Plitvička Jezera

Prodaje se prekrasna drvena kuća od lameliranog punog drveta (LLD) sa masivnim strukturnim drvenim elementima (Drvene kuće “Macola”) s tri zasebna apartmana, u prizemlje dvosobni apartman površine 80 m2. i studio apartman 40 m2. s kaminom i tetasom, u potkrovlju jednosobni apartman površine 50 m2.
Zidovi su od masivnog LLD-a sa velikim otvorima na pročelju i međukatnom konstrukcijom od masivnih greda. Stolarija PVC troslojno IZO staklo, low-e.
Apartman u potkrovlju ima zaseban ulaz a postoji mogućnost da se koristi sa prizemnim apartmanom kao jedna cjelina.
Unutar gabarita kuće nalazi se i jedna servisno pomoćna prostorija s kotlovnicom (peć na kruto gorivo koja putem sustava centralnog grijanja osigurava grijanje apartmana i toplu vodu.
Kuća je okružena zelenilom bez neposrednih susjeda sa vrtnom kućicom i roštiljem u dvorištu. Velika okućnica 2528 m2.površine pruža mogućnost gradnje dodatnih zgrada, za stambeno-poslovnu namjenu cijela kč. je u građevinsjka zona.
Na zemljištu su izvedeni temelji s komunalnom infrastrukturom za dodatnu gradnju .
Kuća je izgrađena 2014. godine i posjeduje urednu dokumentaciju (Up. Dozvola, vl.1/1).
Apartmani se iznajmljuju u svrhe pružanja usluga turistima koji posjećuju Nacionalni park Plitvička Jezera (Holiday home Kristina – https://www.booking.com/hotel/hr/holiday-home-kristina-korenica1.hr.html?sid=5553575d0e32797d55fd121465f607c0;dcid=1;dist=0&type=total&)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.